dijous, 14 de juny del 2007

Programa del Ministerio de Educación y Ciencia per a pràctiques a EUA i Canadà

Si ja teniu algun títol universitari (tant sigui de diplomatura com de llicenciatura) podeu aspirar a una de les 250 beques que permeten portar a terme unes pràctiques professionals (d'una durada entre sis i dotze mesos) en alguna empresa d'Estats Units o Canadà.



El programa porta el nom d'Integrants (International Training in Enterprises Grants 2006-2008), i està finançat pel ministeri, amb un import màxim de 1.300 euros mensuals, més despeses de viatge i assegurança mèdica.

Per participar-hi cal haver acabat ja alguna carrera universitària, inscriure-s'hi gratuïtament i passar el procés de selecció. Cal tenir un nivell alt de coneixement d'anglès.

Per a més informació, aneu al web del programa: http://www.integrants.es/.

Els interessats a realitzar pràctiques a l'estranger no oblideu altres programes que també us ofereixen aquesta possibilitat per quan hàgiu acabat els estudis: el Proyecto Argo (http://www.becasargo.net/), les Becas Faro (http://www.becasfaro.net/index.php) i el Programa Eurodissea (http://www.oficinatreball.net/socweb/opencms/socweb_ca/suport_persones/Intercanvis_Internacionals.html), entre d'altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada