dilluns, 12 de març del 2007

Com trobar feina a l'estranger?

Algunes vegades ens arriben consultes de l'estil «Voldria trobar feina a l'estranger, i no sé com».

Per donar resposta a aquesta mena d'inquietuds es va elaborar una recopilació de serveis d'ofertes de feina a l'estranger en el nostre àmbit professional.

Aquest recull es troba al web de la Facultat: http://www.ub.edu/biblio/serveis/informacio-per-a-la-insercio-laboral/com-trobar-feina.html. En l'apartat «A l'estranger» es dóna accés a vuit recursos diferents:

-dos d'àmbit internacional (Eures, Libjobs);
-una d'àmbit francès (Emploi);
-cinc d'àmbit anglo-saxó (ExULT, KM jobs, Library job postings on the Internet, Lisjobnet, Oxford University Graduate Library trainees).

Precisament de la llista Lisjobnet (mantinguda per CILIP, la principal associació professional del Regne Unit) podem destacar un parell d'anuncis que ens ha fet arribar Javiera Atenas:

http://www.lisjobnet.com/LisJobNet/Jobs/A0706-04.htm
http://www.lisjobnet.com/LisJobNet/Jobs/A0706-23.htm

Les oportunitats de treballar a l'estranger existeixen. Només cal conèixer les fonts d'informació adequades, anar-les revisant periòdicament, i no defallir davant dels primers fracassos.

Si algú té experiències en aquest sentit (positives o negatives) i les vol comunicar en aquest bloc, estarem encantats d'escoltar-lo!

Fins ara,

2 comentaris:

  1. Hola a Tohom Em dic Carme Egea i ara estic com a estudiant Erasmus a Grenoble. Viatjar al extranger et permet apandre moltes coses noves i apreciar d'altres que mai hi havies prestat atencio.

    Jo acabu aquest divendres els exams i el curs unversitari. Pero ja he trobat un conveni amb l'universitat francesa i treballare 2 mesos al institut frances de Barcelona. Us explico aixo perque previament havia enviat el meu cv a altres llocs i pensava que no m'agafarien en lloc pero si ets constant i estas motivat al final sempre t'acaben agafent en algun lloc.
    Molts anims i sort als ke volgueu provar de'estudiar o trobar feina al extranger es una experiencia molt enriquidora i fas molts nous amics! :-)

    ResponElimina
  2. Carmeee...quina gràcia trobar-te per aquí. Aveure quan ens veiem i m'expliques tot això, ah i en francès :-), que jo no en tinc ni fava.

    Una abraçada,

    ResponElimina