dimecres, 14 de març del 2007

BOBCATSSS 2008



Entre el 28 i el 30 de gener del 2008 es celebra a Zadar (Croàcia) la 16a edició del seminari BOBCATSSS: un simposi anual organitzat per estudiants de Biblioteconomia i Documentació d’universitats europees. Enguany, el tema de l’edició és “Providing access to information for everyone”.

Els ponents de les conferències són estudiants del camp de la biblioteconomia i la documentació. Si voleu participar-hi (individualment o en grup), heu de deixar a la bústia del SIAA o enviar per correu electrònic a
siaafbd@ub.edu un resum en català de 500 paraules de la conferència que us agradaria fer abans del 15 d’abril. Podeu aprofitar treballs acadèmics de les assignatures de la carrera que ja tingueu fets sobre els aspectes tècnics, polítics, socials i econòmics de l’accés a la informació.

Entre les propostes rebudes, la Facultat escollirà les dues que consideri millors, ajudarà els alumnes a traduir la presentació a l’anglès i contribuirà a pagar les despeses del viatge i l’estada a Zadar!!

Per a ampliar la informació podeu llegir l’epígraf de la web de la facultat BOBCATSSS 2008 (http://www.ub.edu/biblio/index.php?option=com_content&task=view&id=325&Itemid=8) o visitar la pàgina web oficial del congrés: http://www.bobcatsss2008.org
ANIMEU-VOS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada