dilluns, 9 d’octubre de 2006

Convocatòria de beca per a donar suport a les relacions internacionals de la Facultat

A la pàgina web que citem més avall podeu llegir les bases generals i les condicions específiques de la convocatòria anual de beques de col·laboració per als estudiants de la UB per a donar suport a diferents serveis i facultats de la Universitat.

Una d'aquestes beques té com a objectiu col·laborar en la gestió dels intercanvis internacionals de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació.

Per optar-hi cal estar matriculat en algun ensenyament de la Facultat. També cal acreditar el nivell first certificate d'anglès.

Els interessats han de presentar una sol·licitud i altra documentació que s'esmenta a les bases de la convocatòria al registre de la Universitat (a través de la nostra Secretaria) abans del 31 d'octubre de 2006. A la convocatòria s'esmenten també els criteris de valoració dels candidats.

La prestació de la beca és de cinc hores a la setmana (en horari a convenir), durant 11 mesos, a partir del 15 de febrer de 2007. La remuneració és de 110 euros mensuals.

Aquí podeu accedir a les bases de la convocatòria. Els detalls específics d'aquesta beca consten a la darrera pàgina (codi 67.23).

http://www.ub.edu/acad/beques/col.laboracio/2006/octubre/convocatoria.pdf

Si desitgeu més informació de les tasques que es porten a terme, no dubteu a contactar amb Amadeu Pons (pons@ub.edu).

Animeu-vos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada