dimecres, 2 d’agost del 2006

Hi! Laura des del Cervantes a la calorosa NEW YORK!

Hola a tots! Doncs sí, ja fa dues setmanes que sóc a NY i aquí passa de tot! Els primers dies sense llum a tot el barri i mal temps, però després vas a Central Park, o a concerts de jazz devora el riu, visitar el MoMa o el Metropolitan....Uf! I poc a poc aquesta ciutat et fascina! Estic fent unes pràctiques a l'Institut Cervantes i tot va molt bé, la gent aquí és molt amable, llàstima que com és estiu hi ha pocs estudiants i està tot massa tranquil! Però estic treballant en la millora del fons musical i m'agrada molt.

Què més us puc dir de Nova York?Que hi ha coses molt bones i molt dolentes: la gent va molt estressada, Chinatown, que és un bogeria i fa pudor! La imatge típica de Wall Street, Times Square, Brooklyn Bridge i torno a repetir: Central Park, molt millor del que us imagineu!! Per altra banda vaig visitar Boston i em va encantar, és una ciutat petita en comparació amb NY, però "muy linda"!

Per altra banda no estic practicant gaire l'anglès, aquí tothom és llatí! Però així i tot és genial estar envoltada de gent de totes les cultures de tot el món.

Bé, encara em queda temps i he de visitar l'Empire State, alguna platja i espero que també Washington, que he de veure la Library of Congress!!! Per cert, la Biblioteca Pública de NY, la central, és enorme i està devora un parc genial!

Així que espero que després de llegir aquesta i les descripcions dels meus companys us animeu a venir a fer pràctiques als Instituts Cervantes ja que és una oportunitat per visitar i viure en una ciutat diferent, no només com a turista. Afegir que jo he estat dos anys estudiant a Granada i allà això no passa! He tingut molta sort amb aquesta oportunitat de la Facultat de BiD de Barcelona, així que aprofiteu-la!

Ciaoooo! Ja us contaré com ha acabat tot!

2 comentaris:

  1. Salut Laura,

    Jo tb estic pensant en anar-me'n un mes a NY a l'Instituto Cervantes. El meu mail és humots@hotmail.com, així que si em passes el teu et pregunto quatre dubtes que em mortifiquen. Merci!

    ResponElimina
  2. Hola,

    M'agradaria saber on es pot mirar aquestes beques, ja que estic interessada en demanar-les.

    Gràcies!!

    Marisa

    ResponElimina