dimarts, 14 de febrer de 2006

Convocatòria Beques Socratres-Erasmus per al curs 2006-2007

El Programa Socrates-Erasmus vol millorar l’educació superior mitjançant la cooperació internacional, augmentar el coneixement d’Europa entre els estudiants, i promoure el coneixement de les llengües europees (http://www.ub.edu/acad/intercanvis/internacional/erasmus.htm). Entre les accions que es duen a terme hi ha la mobilitat d’estudiants entre universitats europees per a cursar-hi part dels estudis.

Les qualificacions de les assignatures superades a l’estranger passen a formar part de l’expedient acadèmic personal (cal acordar-ho amb el cap d'estudis abans de marxar). Les que no coincideixin es reconeixen com a crèdits de lliure elecció.
Durada: Un semestre (tant pot ser el primer com el segon).
Quantia de la beca: un mínim de 500 €. Possibles ajuts complementaris de la Generalitat i la UB.

Poden participar-hi els estudiants que estiguin matriculats actualment en qualsevol ensenyament de la Facultat. Criteris de selecció: expedient acadèmic, coneixement de l’idioma estranger i motivació.Els interessats han de presentar a Secretaria fins al dia 15 de març una sol·licitud amb el model adient, el currículum, un escrit de motivació i les acreditacions de coneixement d'idiomes.


Per a més informació contacte amb: Amadeu Pons (pons@fbd.ub.es) i SIAA (siaa@fbd.ub.es). I visiteu http://www.ub.es/biblio/erasmus.htm on podreu consultar els centres on poden optar els alumnes de la Facultat, les places disponibles per cada Universitat i les adreces web.

Reunions informatives: dilluns 20 de febrer, a les 13 h i a les 15 h (aula 112)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada